Zondagsnieuws voor 31 maart 2024

Kerkdienst zondag 31 maart 1e Paasdag

Oldemarkt: 9.30 uur Ds. E.H. Jans.

                   Koffie drinken en Paasbrunch na de dienst.           

Collecten: 1e PDC de Herberg, 2e College van Kerkrentmeesters,

Uitgang: Instandhouding gebouwen

Livestream: Joël de Graaf

Zondagsschool: alle leiding                                           

Kinderoppas: Marlies Wallinga

Ossenzijl: 19.00 uur Paaszangdienst in gebouw Rehoboth

Collecte 31 maart PDC de Herberg

Pastoraal Diaconaal Centrum de Herberg wil als verlengstuk van de plaatselijke kerkelijke gemeente een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding bieden aan mensen die, om wat voor reden dan ook, even afstand willen nemen van hun woon/werksituatie. Daarbij kunnen psychosociale problemen een rol spelen. In een gastvrij huis in een prachtige omgeving, bij een geopende Bijbel, met professionele begeleiding biedt men liefdevolle aandacht.

De Herberg is voor de exploitatie afhankelijk van giften van diaconieën, particulieren en andere donateurs.

De diaconie wil deze collecte dan ook van harte bij u aanbevelen.

Paaszangdienst Ossenzijl

Deze zondag, 31 maart, om 19.00 uur, is er een paaszangdienst in de kerk van de Vrije Zendingsgemeente te Ossenzijl. Deze dienst wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente Oldemarkt/Paasloo en de Vrije Zendingsgemeente te Ossenzijl. Zoals gezegd worden er veel paasliederen gezongen. De dienst wordt voorgegaan door ds. Jans. Enkele  muzikanten vanuit de Vrije Zendingsgemeente en de Quatre Brass  uit Diever zullen hun medewerking aan de dienst verlenen.

Kerkdienst zondag 7 april

Oldemarkt: 10.30 uur Leonie & Henk v.d. Berg Emmeloord.

                   Jeugddienst (Thema World Vision).           

Collecten: 1e World Vision 2e College van Kerkrentmeesters,

Uitgang: Instandhouding gebouwen

Livestream: Jelmer Trox

Zondagsschool: Daniël Oord                                           

Kinderoppas: Hennie Boltjes

Jubileum

Op zaterdag 6 april zijn de heer en mevrouw Hilbrink uit Oldemarkt, 40 jaar getrouwd. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum en Gods zegen in de toekomst toegewenst.

Kerkklanken

Er staat weer een nieuwe Kerkklanken op de website.

Diaconie en Kerkrentmeesters

U kunt uw bijdragen overmaken op de onderstaande bankrekeningnummers. Voor de Diaconie is het rek.nr: NL92RABO0361230958 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. Oldemarkt-Paasloo. Voor de Kerkrentmeesters is het rek.nr.: NL23RABO0139001611 t.n.v. de Herv. Gem. Oldemarkt-Paasloo.

Voor onze administratie zou het fijn zijn, wanneer u geld overmaakt naar de Kerkrentmeesters of naar de Diaconie, u bij de overboeking aangeeft of het om collectegeld, een gift of kerkbalans gaat. Alvast hartelijk dank voor uw bijdragen.

Het banrekeningnummer voor collectemunten is: NL14RABO0361236727. Namens de diaconie en CvK.

Agenda

Dinsdag 2 april: GGG Ossenzijl bij Willy Ram Lageweg 16 te Ossenzijl. Aanvang 20.00 uur.

Woensdag 3 april: Bidstond in de Ontmoeting. Aanvang 9.00 uur.

Donderdag 4 april: Basistraining in discipelschap in de Ontmoeting. Aanvang 19.30 uur.

Gezamenlijk nieuws Protestantse Gemeente Oldemarkt en Hervormde Gemeente

Collecte Landerijen

De opbrengst van de collecte in de Landerijen tijdens de viering van het Heilig Avondmaal op 26 maart was € 123-,

Kleding voor Luttelgeest.

**Helaas kunt u de kleding voor  de vluchtelingen in Luttelgeest niet meer bij Jannie Ferbeek brengen, zij gaat verhuizen. De kleding kan nog steeds bij Gerda Koning Oosterschie 1-3 maar dan wel een dag voor de verkoop datum om dat zij niet de ruimte heeft kleding op te slaan. De volgende datum is 3April. Graag even van te voren even bellen. 0561-720461

Gevraagd

Er wordt weer dringend  jongens en mannen sportkleding  en sportschoenen gevraagd, ook mannen kleding en mannen schoenen; voor de  kledingverkoop in Luttelgeest. 

Ook zoeken we nieuwe vrijwilligers  voor de kledingverkoop voor 2 keer per maand op donderdagmiddag van 1 t/m 4 uur. Ook als u maar 1x per maand kunt, zijn we blij. Informatie bij Gerda Koning telefoonnummer 0611901383 of 0561720461  

Concert  Looft den heer en Jeduthun.

Op zondag 7 april om 15.00 uur bundelen het koor Looft den Heer en de muziekvereniging Jeduthun hun krachten om aan u een mooi concert te presenteren. Het concert zal plaatsvinden in de hervormde kerk in Oldemarkt. We hopen dat we velen van u mogen ontvangen!

De voorjaarstour van de POP-UP TRUCK is van start.

De ‘POP-UP TRUCK’ is een kledingwinkel voor mensen met een krappe beurs. Een winkel waar je een leuke voorjaars- of zomeroutfit scoort voor je kinderen, jezelf of je partner. Een winkel waar je geen geld mee naar toe hoeft te nemen maar waar je gewoon kunt shoppen wat je nodig hebt. In deze winkel hebben we volop baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, jassen, schoenen, accessoires etc. Er is dus echt voor iedereen wat bij. Daarnaast hebben we ook altijd leuke kindercadeautjes. Tot eind juni vind je onze truck op verschillende plaatsen in de omgeving. Zo starten we volgende week in Vollenhove en bezoeken we daarna Oldemarkt, Emmeloord, Genemuiden, Vledder, Zwartsluis, Staphorst, Meppel, Steenwijk, Havelte, IJsselmuiden, Marknesse en eindigen we weer in Vollenhove.   

Kijk voor alle plaatsen, datums en alle info op onze website: www.popuptruck.nl

Om de mensen te bereiken, die het winkelen in de POP-UP TRUCK goed kunnen gebruiken, vragen we je hulp.Zou je de uitnodiging willen doorsturen naar mensen, waarvan jij denkt dat ze hiervoor in aanmerking komen. Mensen die rond moeten komen van een zeer krappe beurs en weinig middelen hebben om kleding te kopen. Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op onze website of neem gerust contact op via onderstaande gegevens. Hopelijk mogen we heel veel mensen begroeten en worden er flink wat kasten gevuld!

Hartelijke groet, POP-UP Truck Team. Telefoon: 0527 745 959. E-mail: shoppen@popuptruck.nl

Stichting JY doet. Website: www.popuptruck.nl