Zondagsnieuws voor 29 oktober 2023

Kerkdienst zondag 29 oktober 2023, 

Oldemarkt:   9.30 uur Mevr. H. Schotanus, St. Jansklooster. M.m.v. Muziekteam

Collectes: 1e Diaconie; 2e  College van Kerkrentmeesters; Uitgang: instandhouding gebouwen.

Livestream: Remco Trox

Zondagsschool: Dave Prins / Linde de Graaf

Kinderoppas: Daniëlle Hakvoort

Kerkdienst woensdag 1 november 2023, Dankdag

Oldemarkt:   19.30 uur Dhr. A. Weemstra, Vries. Gezamenlijk met PG in Gereformeerde kerk

Collectes: Dorcas en kerk

Kerkdienst zondag 5 november 2023, 

Paasloo:   9.30 uur Mevr. H. Kramer- de Jong, Emmeloord

Collectes: 1e Diaconie; 2e  College van Kerkrentmeesters; Uitgang: 

                 instandhouding gebouwen. 

                 Tienerdienst. Koffie drinken na de dienst.

Livestream: Joël de Graaf

Zondagsschool: Janine Damhuis

Kinderoppas: Marlies Wallinga

Ossenzijl:   10.00 uur Ds. E.H. Jans; gezamenlijk met VZG in Rehoboth, viering Heilig Avondmaal

Collectes: bestemd voor VGZ

Kerkklanken

Er staat weer een nieuwe Kerkklanken op de website.

Jaarrekening College van Kerkrentmeesters
De jaarrekening 2022 is klaar en ligt vanaf maandag 30 oktober t/m vrijdag 3 november a.s. ter inzage bij onze penningmeester Shelley Price. Wanneer u de jaarrekening wilt inzien kunt u hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer
(06) 313 406 47.

Diaconie en Kerkrentmeesters

U kunt uw bijdragen overmaken op de onderstaande bankrekeningnummers. Voor de Diaconie is het rek.nr: NL92RABO0361230958 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. Oldemarkt-Paasloo. Voor de Kerkrentmeesters is het rek.nr.: NL23RABO0139001611 t.n.v. de Herv. Gem. Oldemarkt-Paasloo. 

Voor onze administratie zou het fijn zijn, wanneer u geld overmaakt naar de Kerkrentmeesters of naar de Diaconie, u bij de overboeking aangeeft of het om collectegeld, een gift of kerkbalans gaat. Alvast hartelijk dank voor uw bijdragen. Namens de diaconie en CvK.

Agenda

Dinsdag 31 oktober: Studie Hebreeënbrief in de pastorie. Aanvang 20.00 uur.

Dinsdag 31 oktober: Jonge Ouders gespreksgroep bij Gea Raafs. Aanvang 20.00 uur.

Woensdag 1 november: Bidstond in de Ontmoeting. Aanvang 9.00 uur.

Donderdag 2 november: Training Leerling zijn. Om 19.30 uur in de Ontmoeting.

Gezamenlijk nieuws Protestantse Gemeente Oldemarkt en Hervormde Gemeente

Agenda

Vrijdag 3 november: Clubavond jeugd.

Maandag 6 november:           Gezamenlijke diaconievergadering in het Achterhuus. Aanvang 19.30 uur.

Diaconie collecte Dankdag 1 november 2023, Dorcas Voedselactie
Wereldwijd lijdt één op de tien mensen honger. Vaak is het een gevolg van verschillende crisissen die zich opstapelen. Mensen worden ziek en raken uitgeput. Een toekomst lijkt vaak ver weg….    In november wordt daarom de jaarlijkse Dorcas Voedselactie gehouden. Een actie waarbij vrijwilligers, kerken, winkels en andere partners zoveel mogelijk geld inzamelen voor voedsel voor mensen in nood. Dorcas deelt voedselpakketten uit aan mensen die getroffen zijn door een oorlog of een ramp. Dorcas heeft u hulp hard nodig om te zorgen voor voedsel voor mensen in nood. Niet alleen voor nu, maar ook voor later. Deze collecte wordt door de beide diaconieën van harte bij u aanbevolen.

Sing-in Jeduthun en Henk Braad

Op zondag 12 november om 16.00 uur organiseert christelijke muziekvereniging Jeduthun samen met Henk Braad op orgel een sing-in. Dit zal plaatsvinden in de Hervormde kerk in Oldemarkt. Allemaal bekende Christelijke liederen zullen opgevoerd worden en de teksten zullen daarbij gepresenteerd worden, zodat u kan meezingen. Het belooft een mooie middag te worden met samenzang en muziek. Komt u ook?

Pop-up truck

De ‘POP-UP TRUCK’ is een kledingwinkel voor mensen met een krappe beurs. Een winkel waar je een leuke najaars- of winteroutfit scoort voor je kinderen, jezelf of je partner. Een winkel waar je geen geld mee naar toe hoeft te nemen maar waar je gewoon kunt shoppen wat je nodig hebt. In deze winkel hebben we volop baby- en kinderkleding, dames- en herenkleding, jassen, schoenen, accessoires etc. Er is dus echt voor iedereen wat bij. Daarnaast hebben we ook altijd leuke kindercadeautjes.

 Tot begin december vind je onze truck op verschillende plaatsen in de omgeving. Zo zijn we eind september gestart in Vollenhove en bezoeken we vanaf volgende week; Kuinre, Marknesse, Oldemarkt, IJsselmuiden, Havelte, Vledder, Zwartsluis, Meppel, Staphorst, Genemuiden, Zuidveen en Ens. Kijk voor alle plaatsen, datums en alle info op onze nieuwe website: www.popuptruck.nl

Kijk voor meer informatie of het maken van een afspraak op onze website of neem gerust contact op via onderstaande gegevens. Hartelijke groet, POP-UP Truck Team