Vrij Zijn Avondconferentie
Thema: Gods liefde schept ruimte!

Vrijdag 27 januari 2023 – Diever

In 2023 trekt Vrij Zijn het land door met Wilkin van de Kamp en de Vrij Zijn Band. De zogenaamde avondconferenties (telkens op vrijdagavond) maken het voor veel mensen mogelijk om ook een Vrij Zijn conferentie bij te wonen en vrienden mee te nemen. Vrijdagavond 27 januari zal de eerste avondconferentie plaatsvinden in Diever. Wilkin licht alvast een tipje van de sluier op:

Misschien herken je dit wel. Je zit midden in een gesprek met iemand en je hoort jezelf iets zeggen waarvan je denkt: dat moet ik onthouden! Het overkwam mij toen ik tegen iemand zei: ‘Gods liefde schept ruimte, maakt God groter en problemen kleiner.’ Deze woorden zijn bij me blijven hangen en komen telkens weer boven als ik geconfronteerd word met problemen die vooral door mensen veroorzaakt worden. Inmiddels zijn deze woorden een leidraad voor mijn handelen geworden. Gods liefde is groter dan onze zonde, groter dan onze angst en groter dan onze problemen. Op deze avondconferentie wil ik je helpen dit in praktijk te brengen. Neem je vriendengroep mee en laat je onderdompelen in een avond vol aanbidding en hemelse genade.

Ik zie je in Diever!
Wilkin van de Kamp

Meer info: klik hier!